Kuvauskojuillamme voit kuvata ahmaa ympäri vuoden lampi- ja kangasmetsämaisemissa. Erikokoisia kuvauskojuja on sijoitettu Keljänpuron metsämaisemaan ja Uuronlammen lampimaisemaan. Kuvausmatkat ovat noin  3 – 80 metriä. Kävelymatkaa kojuille tulee kojusta riippuen 50-300 metriä. Kaikissa kojuissa on ruuvit kuulapäiden kiinnitykseen, kuivakäymälät ja mahdollisuus nukkumiseen. Talvisaikaan kojuissa on myös kaasulämmitin.

Uuronlammen kuvauskojuista aukeaa kaunis näkymä suolammelle, jonka reunoja alkukesästä peittävät suovillat ja sarat. Vastarannalla kohoaa komeasti Natura 2000 -alueen vanha kuusikko. Puron yli kulkevalta eläinten ylityspuulta on mahdollista saada upeita heijastus- ja vedenylityskuvia ahmasta, karhusta ja oikein hyvällä tuurilla myös sudesta. Suurpetojen lisäksi lampi tarjoaa paljon muuta kuvattavaa. Vesilinnuista ruokailemassa voit tavata joutsenia, sinisorsia, telkkiä ja sotkia. Satunnaisesti vierailevia tähtiä ovat harmaahaikara, kuikka, kaakkuri, haukat sekä maa- ja merikotkat. Kaiken kaikkiaa lampi tarjoaa monimuotoisen kuvausympäristön ja laajan lajiston kuvaajan iloksi.

Keljänpuron metsäkojut ovat pienempiä kahden ja kolmen henkilön kojuja, joiden taustana on mäntymetsikkö satunnaisine koivuineen. Viidessä kojussa kuvausaukkoja on yhteensä 20. Kuvausmatkat ovat kahdesta metristä noin viiteenkymmeneen metriin. Ahmojen lisäksi kuvauspaikalla vierailevat karhut, toisinaan myös ketut ja sudet. Linnuista tikat, närhet ja korpit viihtyvät alueella.

Aikataulu:

  • saapuminen klo 14.00 Keljänpuron eräkämpälle. Talvella klo 8.00.
  • tervetulotoivotus ja kahvit
  • yritysesittely ja petoinfo
  • siirtyminen kuvauskojuille noin klo 15.00. Talvella klo 9.00.
  • eläinten kuvausta
  • lähtö Keljänpurolle seuraavana aamuna noin klo 8.00. Talvella poistuminen auringon laskettua.

HINTAAN SISÄLTYY: tulokahvi, yritysesittely, vakuutukset sekä kojueväät
Lisämaksusta: sauna, päivällinen, päivälepopaikka. Kysy muista kuvauskohteista

Huomioitavaa: Säänmukainen pukeutuminen. Omat kamerat, kuulapäät, kiikarit ja nauhoituslaitteet mukaan.