Linnut

Lintukuvaukseen on kuvauskojuja useilla soilla ja erälampien reunoilla, joissa voi kuvata eri vuodenaikoina mm. tikkoja, pikkulintuja, vesilintuja, kahlaajia, teeriä, kaakkuria, kurkia, kotkia, haukkoja, pöllöjä ja hanhia.

Lintukojut neljä kappaletta tulossa kesälle 2013
Uutta kaudelle 2013 on neljä lintukojua, joista kuvia julkaistaan heti, kun ne on viety eri kohteisiin. Lintukojut ovat: teerikoju soidinsuolla, vesilintukojut kahdella eri lammella ja pikkulintukoju Keljänpuron kämpän läheisyydessä. Näistä kojuista voi kuvata mm. kaakkuria, hanhia, eri sorsalajeja, telkkiä, koskeloita, kahlaajia, koskikaroja, harmaalokki, selkälokki, pikkulokki, kalalokki, kurkia, kuusitiaisia, sinitiaisia, töyhtötiaisia, hömötiaisia, talitiaisia, närhiä, tikkoja, puukiipijöitä, korppia, urpiaisia, punatulkkuja, peippoja, viherpeippoja, varpusia, keltasirkkuja, teeriä, palokärkiä, joutsenia ym. yleisiä itä-suomen lintulajeja.
Kojuillamme vierailee usein myös maakotka, merikotka, kanahaukka ja varpushaukka.
 
Alla olevat kuvat on kuvattu Erä-Eeron kuvauspaikoissa