Kuvauspaikat

Kelohirsisiin kämppiin mahtuu enimmillään 16 hlöä. Katselupaikoilla on myös kuvausaukkoja, joiden läpi on mahdollisuus kuvata katselu- paikalle saapuvia eläimiä. Lisäksi ammattikuvaajille neljä kuvauskojua sekä useita lintukuvauskojuja lampien ja soiden reunoilla.

Alakojut ammattilaiskuvaajille (14 kamerapaikkaa)

Alakojut sijaitsevat rinteen alla, samalla tasolla eläinten kanssa, josta avautuu näkymät etualan rinteisiin, suolle ja lammelle. Kojuja on yhteensä neljä kappaletta, joista yksi siirretty vuodelle 2013 aivan vedenrajaan. Kojuissa on nukkumapaikat, wc ja tarvittaessa lämmitys. Talvella ja kesällä kojuja myös teeren soitimilla ja vesilintulammilla.

   
 
 
Kelohirsinen kämppä katselu/kuvauskäyttöön (2 kämppää x 8 henkilöä)
Kelohirsinen katselu- ja kuvauskoju sijaitsee rinteessä, josta avautuu laajat näkymät etualueen suolle, lammelle ja vastakkaiselle rinteelle. Kämpässä katselu ja kuvauspaikkojen lisäksi nukkumapaikat, ruuanlaittomahdollisuudet, wc sekä toisessa kämpässä sauna.